Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Кондитерські інгредієнти

7%7%
0 відгуків
Код: 2200~01

28.00грн 26.00грн

У наявності
7%7%
3 відгука
Код: 2182~01

54.00грн 50.00грн

У наявності
8%8%
1 відгук
Код: 2049~01

62.00грн 57.00грн

У наявності
7%7%
0 відгуків
Код: 2048~01

67.00грн 62.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 2047~01

77.00грн 71.00грн

У наявності
9%9%
0 відгуків
Код: 2045~01

58.00грн 53.00грн

У наявності
9%9%
0 відгуків
Код: 1828~01

116.00грн 105.00грн

У наявності
8%8%
1 відгук
Код: 1768~01

88.00грн 81.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 1764~01

59.00грн 54.00грн

У наявності
9%9%
0 відгуків
Код: 1732~01

57.00грн 52.00грн

У наявності
9%9%
0 відгуків
Код: 1665~01

93.00грн 85.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 1583~01

126.00грн 116.00грн

У наявності
8%8%
4 відгуків
Код: 1521~01

252.00грн 232.00грн

У наявності
8%8%
2 відгука
Код: 1491~01

160.00грн 147.00грн

У наявності
8%8%
5 відгуків
Код: 1478~01

160.00грн 147.00грн

У наявності
8%8%
2 відгука
Код: 1449~01

174.00грн 160.00грн

У наявності
8%8%
1 відгук
Код: 1435~01

50.00грн 46.00грн

У наявності
9%9%
8 відгуків
Код: 1397~01

182.00грн 166.00грн

У наявності
7%7%
0 відгуків
Код: 1309~01

29.00грн 27.00грн

У наявності
7%7%
0 відгуків
Код: 1308~01

29.00грн 27.00грн

У наявності
7%7%
0 відгуків
Код: 1300~01

29.00грн 27.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 1221~01

134.00грн 123.00грн

У наявності
9%9%
13 відгуків
Код: 1166~01

171.00грн 156.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 1149~01

126.00грн 116.00грн

У наявності
9%9%
2 відгука
Код: 1127~01

66.00грн 60.00грн

У наявності
8%8%
6 відгуків
Код: 1025~01

48.00грн 44.00грн

У наявності
8%8%
3 відгука
Код: 987~01

146.00грн 134.00грн

У наявності
8%8%
8 відгуків
Код: 902~01

156.00грн 144.00грн

У наявності
8%8%
1 відгук
Код: 890~01

215.00грн 198.00грн

У наявності
8%8%
2 відгука
Код: 812~01

211.00грн 194.00грн

У наявності
8%8%
5 відгуків
Код: 773~01

53.00грн 49.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 772~01

37.00грн 34.00грн

У наявності
14%14%
0 відгуків
Код: 8234~01

14.00грн 12.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 7021~01

532.00грн 489.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 6930~01

259.00грн 238.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 6915~01

119.00грн 109.00грн

У наявності
10%10%
2 відгука
Код: 5140~01

40.00грн 36.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 4970~01

89.00грн 82.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 4632~01

294.00грн 270.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 4406~01

89.00грн 82.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 4235~01

125.00грн 115.00грн

У наявності
9%9%
0 відгуків
Код: 3280~01

45.00грн 41.00грн

У наявності
9%9%
0 відгуків
Код: 3201~01

523.00грн 476.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 3095~01

203.00грн 187.00грн

У наявності
7%7%
0 відгуків
Код: 2966~01

99.00грн 92.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 2308~01

196.00грн 180.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 2201~01

136.00грн 125.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 2199~01

259.00грн 238.00грн

У наявності
9%9%
0 відгуків
Код: 2105~01

158.00грн 144.00грн

У наявності
8%8%
0 відгуків
Код: 2042~01

199.00грн 183.00грн

У наявності
Ще 50 товарів

Умілі руки кондитера - запорука успіху в кондитерському майстерності, оскільки справжній людський талант неможливо замінити нічим. Але, використовуючи кондитерські інгредієнти, спростити роботу кондитер і прискорити процес декорування кондитерських виробів можливо! Адже набагато легше розвести водою 1 кг альбуміну, ніж збити 316 курячих яєць і набагато зручніше додати кілька крапель гліцерину і виліпити натуралістичний квітка, ніж годину розминати вручну цукрову пасту.

Цукрова паста або мастика - дуже популярна суміш, призначена для покриття кондитерських виробів, а також для виготовлення солодких прикрас. Мастику можна приготувати в домашніх умовах з маршмеллоу (жувального зефіру), желатину або згущеного молока. Рецептів є безліч, і кожен може вибрати в залежності від індивідуальних уподобань. Наприклад, мастика з маршмеллоу універсальна, легка в приготуванні, підходить як для обтягування тортів так і для ліплення цукрових фігурок. Мастика з додаванням желатину більш пластична, підходить для ліплення квітів, дуже швидко висихає. Мастика на основі згущеного молока набагато солодший за два попередніх.

Цукрову пасту можна купити готову в інтернет-магазині 'БЕЗЕ'. Поділяють його на кілька видів: універсальна, для обтягування кондитерських виробів, для ліплення квітів і фігурок. Квіткова мастика більш пластична, легко піддається моделюванню кондитерськими інструментами. Всі види мастик можна фарбувати в будь-який колір харчовими барвниками. В асортименті є кольорова мастика українського виробника ТМ 'УКРАСА', біла і чорна цукрова паста Roll Fondant фірми Steensma.

Розділ Кондитерські інгредієнти включає харчові компоненти для випічки та їстівні прикраси для декорування кондитерських виробів, цукрову пасту.

Завдяки використанню різних інгредієнтів, у вигляді харчових ароматизаторів, розпушувачів та харчових добавок, випічка стає більш ароматною і апетитною, а цукрові деталі допоможуть зробити її справжнім солодким шедевром.

Є безліч безпечних кондитерських інгредієнтів, які значно полегшують роботу кондитеру за рахунок економії сил і часу. До таких інгредієнтів відносяться рослинні жири, вершки для збивання, продукція цукру, різні гелі і глазурі, желюючі порошки, креми і стабілізатори. Розглянувши кілька видів кондитерської сировини, Ви зможете оцінити їх переваги:

1. Альбумін (сухий яєчний білок) – очищена форма яєчного білка, що використовується при виробництві безе, зефіру, суфле. Іншими словами, альбумін – відмінний піноутворювач, здатний утримувати цукор. Альбумін можна застосовувати для приготування айсинга в домашніх умовах.

2. Агар-агар – рослинний замінник желатину, виготовлений з морських водоростей. Желюючий властивості агар-агару набагато краще, ніж желатину. Крім того, він не має стороннього смаку і запаху. Термін придатності агар-агару 2 роки, тому використовувати його можна дуже довго. Цукерки, зефір, жувальні солодощі, виготовлені на основі агар-агару не тільки смачні, але і корисні.

3. Айсинг - білкова суміш, призначена для створення прикрас для декорування кондитерських виробів. Асингом можна розписувати пряники, печиво, торти, виготовляти з нього цукрове мереживо або об'ємні 3D-фігури. Досить розвести порошок з пакетика водою, збити і магічна суміш готова.

4. Гель дзеркальний – кондитерський напівфабрикат, призначений для покриття всіх видів кондитерських виробів. Має приголомшливу глянсову дзеркальну поверхню, не втрачає «дзеркального» ефекту навіть після заморозки.

5. Глюкозний сироп – інгредієнт, виготовлений з кукурудзи або картопляного крохмалю. Завдяки використанню глюкозного сиропу, випічка стає більш пишною і пористої, довше залишається свіжою.

6. Гліцерин харчової – використовується в якості харчової добавки, яка сприяє збереженню м'якої структури, наприклад, цукерок або мастики.

7. Екстракт ванілі - натуральна настоянка стручків ванілі на спирту. Використовується для додання кондитерським виробам аромату ванілі. Чим відрізняється спиртовий екстракт ванілі від порошкової ванілі? Не містить цукру, барвників і ароматизаторів, не має гіркого присмаку. Лише крапелька натурального екстракту ванілі перетворить будь-яку кондитерську суміш в ароматний шедевр.

8. Ізомальт – солодкий замінник цукру, з допомогою якого в кондитерському майстерності можна виготовити незвичайні фігурки, кристали, зробити імітацію води, виготовити грильяж, карамель і багато іншого.

9. Крохмальна патока – прозора клеюча суміш для кондитерських виробів. Може застосовуватися для створення ефекту «глянсової поверхні» на кондитерських виробах.

n-left:36.0 pt;'>10. Кондитерський клей використовується для склеювання частин фігур з цукрової пасти, відмінно підходить для приклеювання кондитерських посипок у вигляді намистин на боковину торта.

 

11. Рослинні вершки – вершки молочного кольору, які дуже швидко збиваються міксером, при цьому їх неможливо «перебити», володіють приємним насиченим вершковим смаком.

12. Цукрова пудра – дуже дрібна білосніжна цукрова «пил», яка відмінно підходить для приготування кремів, айсинга, глазурі, цукрової пасти. Крім того, нетанучою цукровою пудрою можна сміливо декорувати кондитерські вироби.

13. Тилоза (смс) – порошок, який застосовується для додання пружності і «слухняності» кондитерським масам. Тилозу або смс додають у мастику з метою досягти більшої еластичності для зручної ліплення квітів або фігур.

Кондитерські інгредієнти не тільки безпечні харчові добавки, але деякі з них володіють корисними властивостями, а також збагачені вітамінами, як, наприклад, агар-агар.

Інтернет-магазин «Безе» стрімко розширює асортимент кондитерських інгредієнтів і улюблені клієнти нашого онлайн-магазину мають можливість застосувати на практиці і оцінити всі переваги кондитерських інгредієнтів.