Рис повітряний - хрусткий наповнювач біло0молочного кольору для начинок десертів, а також декору на випічці.
Повітряний рис зробить кондитерську продукцію більш оригінальною за смаком і зовнішнім виглядом.
Рисові повітряні кульки (2-4 мм) досить поживні і корисні за своїми властивостями, легкі і об'ємні, що в цілому знижує собівартість кінцевого продукту.
Хрусткі рисові кульки можуть не тільки збагатити асортимент десертів та випічки, але також використовуватися в якості декору.
З їх допомогою можна створювати оригінальний дизайн кондитерських виробів, прикрашати печива, тістечка, булочки тощо
Але, мабуть, найважливіше, що рис повітряний (кульки) абсолютно натуральний продукт і не має в своєму складі ніяких шкідливих добавок.
Кульки виробляються з самих звичайних рисових зерен, якісної води, солі і цукру. Пластівці набувають повітряно хрусткі властивості методом екструзії, що робить їх дуже легкими, ніжними, пористими.
Розміри:
- діаметр кульки - 2-4 мм.
Особливості та переваги повітряного рису:
Виробник: NAUJASIS NEVEZIS