Какао-порошок алкалізований - продукт, виготовлений методом помолу какао-бобів, оброблений лужними солями. Какао має приємний аромат, надає кондитерським виробам смак шоколаду. Використовувати какао-порошок для приготування напоїв, випічки шоколадних кондитерських виробів, а також для посипання.
Переваги какао-порошку алкализированного у порівнянні зі звичайним:
- покращений смак і аромат какао-порошку ( в процесі алкализации какао-порошку, знижується рівень дубильних речовин, які надають гіркий присмак продуктів з какао-бобів);
- швидка розчинність у воді;
- більш насичений колір;
- дрібний помол.
Країна виробника: Нідерланди.
Вага: 250 г.
Упаковка: zip-lock пакет.
Термін придатності: 1 рік.