Рисове борошно - виготовляється з меленого рису, який складається здебільшого з крохмалю і не містить глютену.
Рисове борошно використовують для виготовлення солодощів, азійських десертів моті та випічки. Також, рисове борошно клейке використовують як згущувач при приготуванні страв.
Борошно з клейкого рису виробляється шляхом розмелювання насіння клейкого рису.
Практично це рисовий крохмаль, оскільки при приготуванні тіста потрібна для ліплення консистенція досягається додаванням теплої води в пропорції приблизно на 200 г такого борошна - 90 мл води. Вариться таке тісто на пару або смажиться у фритюрі дуже швидко.
Термін зберігання: 24 місяців з дати виробництва
Виробник: Farmer
Країна виробника: Таїланд
Немає відгуків про цей товар.