Нетануча цукрова пудра Damco Snow - білосніжне термостабільне покриття для кондитерських виробів.
Перевага нетанучою цукрової пудри Damco Snow - термостабільність (пудра не тане, не тече і не втрачає білосніжний вигляд, незалежно від температури випічки).
Склад: декстроза, пшеничний крохмаль, рослинні жири, ароматизатор.
Як використовувати нетанучу цукрову пудру?
Використовувати нетанучу цукрову пудру дуже просто - достатньо посипати готовий виріб цукровою пудрою за допомогою кондитерського сита або просіювача і декор готовий.
Якщо вдома є трафарет, його можна покласти на пиріг, зверху посипати пудрою, підняти трафарет і на випічці залишиться гарний солодкий візерунок.
У будь-якому випадку, пончики, пиріжки, кекси, круасани і торти, декоровані нетанучою цукровою пудрою виглядають апетитно і привабливо.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному приміщенні при температурі 15-20 °C.
Вага: 200 г
Фасовка: zip-lock пакет.
Термін придатності: 12 міс.
Країна виробника: Нідерланди.
Виробник: Royal Steensma B.V.
Немає відгуків про цей товар.