Масло какао Mycryo - 100% натуральне какао-масло у вигляді порошку. Використовується при темперування шоколаду, а так само для приготування велюрового покриття і створення шоколадних цукерок. Завдяки додаванню Микрио, шоколад отримує додатковий блиск і дзвінкий хрускіт при розламуванні.
Характеристики:
Як використовувати масло какао Микрио:
- додайте від 1% до 3% какао-масла до загального обсягу шоколаду і отримаєте більше текучу шоколадну масу для відливання у полікарбонатні форми, молди для шоколаду і глазурування готових кондитерських виробів.
Розтопленим маслом какао змащують внутренннюю частина тарталеток, меренгу і інші елементи десертів, які бояться або не люблять вологу, перед покриттям їх кремом.
Крім того, какао-масло Mycryo - чудовий рослинний жир для смаження на сковороді і на грилі. Він витримує температуру смаження краще, ніж вершкове або рослинне масло, і не горить.
Склад: масло какао.
Фассовка: пластиковий контейнер.
Вага: 50 г
Виробник: Barry Callebaut Belgium NV.
Країна виробника: Бельгія.
Немає відгуків про цей товар.