Інвертний сироп (Трімолін) Laped, 81% - сироп, отриманий шляхом розкладання сахарози на глюкозу і фруктозу.
Трімолін - солодка густувата паста білого кольору без запаху, яка використовується з метою уповільнення кристалізації й утримування вологи в кондитерських виробах.
Переваги використання інвертного сиропу:
- не кристалізується;
- покращує структуру тесту;
- зберігає вологість, м'якість і легкість випічки;
- подовжує термін придатності.
Завдяки инвертному цукру, цукерки і помадки не тріскаються, гладеньким, глянцевими і блискучими, в морозиві та інших заморожених десертах відсутні крижинки, аромат випічки більш насичений і апетитний.
Склад: цукор, вода.
Термін придатності: 12 міс.
Упаковка: незаводська, пластикове відро 500 р.
Зберігати в сухому місці в закритій упаковці.
Виробник: Laped, Італія.
Немає відгуків про цей товар.