Альбумін - сухий яєчний білок підвищеного взбиття. Застосовується для виготовлення айсинга, кремів, суфле, безе, мусів та інших кондитерських сумішей, що вимагають легкості. Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазур.
Як розвести альбумін і приготувати айсинг:
1. 20 г альбуміну розвести у 90 г кип'яченої води кімнатної температури.
2. Залишити розведений яєчний білок до повного розчинення на кілька годин.
3. Отримані 90 г готового альбуміну з'єднати з 460 г цукрової пудри дрібного помолу.
4. Збивати айсинг 6-7 хвилин.
Маса: 100 гр.
Упаковка: заводський лоток.
Виробник: Criamo (Україна).
Ціна вказана за 100 гр.
Магазин хороший,но именно этот альбумин отвратительный