Вафельна крихта Callebaut - розсипчаста суміш подрібнених оригінальних французьких вафель, які здатні створити додаткову приємну хрустку текстуру кондитерських виробів, а також прикрасити їх в якості самостійного декору.
Як застосувати вафельну крихту від Callebaut :
- обваляти шоколадні трюфелі, створюючи таким чином неймовірну хрустку верхню оболонку десерту;
- додати до горіхової або шоколадної пасти і використовувати мікс в якості прошарку вишуканого десерту;
- додати в праліне для хрусткого ефекту;
- додати в мус, морозиво перед подачею для декору і додаткових смакових відчуттів.
Рекомендації для використання:
- рекомендується не змішувати вафельну крихту з вершками, молочними або рідкими інгредієнтами, так як вафля має тенденцію поглинати вологу і може розмокнути.
Склад: борошно пшеничне (39%), цукор (42,5%), рослинний жир, зневоднений молочний жир, лактоза (молоко), молочний білок, сіль, екстракт солоду (ячмінь); розпушувач: Е500іі; емульгатор: лецитин із соняшника; антиоксидант:Е360. Не містить ГМО.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці.
Вага: 100 г
Виробник: Barry Callebaut Belgium NV
Країна виробника: Бельгія.
Немає відгуків про цей товар.