Гліцерин

Гліцерин

Гліцерин - незамінна харчова добавка в харчовий менеджер, адміністратор. Його застосування має мнощество привілеїв, які значно спрощують роботу кондитерів та інших працівників харчової промисловості, незалежно від рівня професіоналізму.

Що таке гліцерин і навіщо він потрібен?

Гліцерин - прозора рідина на рослинній основі без кольору і запаху, що має тягучу консистенцію. Застосування гліцерину має безліч переваг:

- гліцерин робить цукрову пасту (мастику) більше 'слухняною', пластичною, м'якими, зручними для покриття і ліплення;

- зменшує липкість карамелі;

- робить структуру молочної маси і тесту рівномірної і однорідної;

- утримує вологу випічки, що особливо важливо при виготовленні бісквітів;

- перешкоджає просіданню шоколаду;

- допомагає хлібобулочним вироби довше не честветь.

Гліцерин використовується при виробництві чаю, кави, оцту, лікерів, макаронів і багатьох інших виробів.

Купити харчової гліцерин за низькою ціною можна в інтернет магазині 'БЕЗЕ'. У нас є харчової гліцерин українського виробництва американської компанії 'CK produkt'. Обидва види гліцерину хорошої якості, сертифіковані. Відправляємо замовлення кур'єрською доставкою по р. Києву або Новою поштою та Укрпоштою у всі міста України.

Сортування:
Показати:
5/5
Рейтинг
Відгуки: 1
45.00 грн.
Код: 1110~01