Мастика для обтягування - призначена для покриття кондитерських виробів.
Склад: цукор, жир кондитерський, патока крохмальная, глюкоза кристалічна, крохмаль, загусник, ароматизатор ванільно-вершковий.
Спосіб застосування:
1. Розім'яти мастику до пластичного стану (якщо розминається важко, можна поставити в мікрохвильову піч на 5-10 секунд) або додати води.
2. Посипати робочу поверхню цукровою пудрою або крохмалем.
3. Розкачати мастику за допомогою качалки.
4. Покрити розкатаним листом мастики торт.
Виробник: ПП "Фабрика кондитерських прикрас".
Упаковка: відро пластикове заводське.
Вага: 1 кг
Термін придатності: 24 міс.
Країна виробника: Україна