Клей харчовий призначений для фіксації будь якого кондитерського декору з довготривалим ефектом. Ідеально підходить для використання на таких текстурах, як цукрова паста, марципан, вафельний папір. Для кріплення шоколадного або цукрового декору, перлин, а також золотих та срібних листів.
Легкий у застосуванні. Не порушує колір і не впливає на смак.
Виготовлений на сертифікованому підприємстві BRC і IFS, де не використовується сировина, що містить глютен.
Склад: вода, загущувач Е466, підкислювач: Е330, консервант: Е202.
Застосування: наноситься безпосередньо на предмет, який потрібно склеїти. Рекомендовано використовувати пензлик. Не ковтати!
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці, захищати від сонячного світла, та не нагрівати вище 50°С.
Маса: 25 г
Виробник: ТМ U NIC
Країна виробника: Італія
Немає відгуків про цей товар.