Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Кондитерські інгредієнти

Обрано 253 товари
0 відгуків
Код: 9709~01

18.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9702~01

25.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9700~01

25.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9687~01

25.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9685~01

25.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9676~01

65.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9675~01

43.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9596~01

22.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9543~01

37.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9522~01

35.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9521~01

27.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9243~01

37.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9242~01

204.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 9241~01

294.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 8010~01

30.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 7284~01

178.00грн

У наявності
2 відгука
Код: 6908~01

22.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 6111~01

77.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 6109~01

74.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 5826~01

109.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 5241~01

57.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 4386~01

135.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 3744~01

1251.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 3708~01

80.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 3173~01

84.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 3162~01

109.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 3014~01

87.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2804~01

329.00грн

У наявності
14 відгуків
Код: 2735~01

782.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2607~01

133.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2597~01

133.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2593~01

133.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2592~01

133.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2590~01

133.00грн

У наявності
5 відгуків
Код: 2532~01

109.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2531~01

88.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2530~01

85.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2529~01

16.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2528~01

16.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2527~01

16.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2526~01

45.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2525~01

16.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2520~01

4.00грн

У наявності
3 відгука
Код: 2479~01

23.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2454~01

23.00грн

У наявності
1 відгук
Код: 2394~01

126.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2390~01

126.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2286~01

88.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2281~01

108.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2280~01

104.00грн

У наявності
Ще 50 товарів

Умілі руки кондитера - запорука успіху в кондитерському майстерності, оскільки справжній людський талант неможливо замінити нічим. Але, використовуючи кондитерські інгредієнти, спростити роботу кондитер і прискорити процес декорування кондитерських виробів можливо! Адже набагато легше розвести водою 1 кг альбуміну, ніж збити 316 курячих яєць і набагато зручніше додати кілька крапель гліцерину і виліпити натуралістичний квітка, ніж годину розминати вручну цукрову пасту.

Цукрова паста або мастика - дуже популярна суміш, призначена для покриття кондитерських виробів, а також для виготовлення солодких прикрас. Мастику можна приготувати в домашніх умовах з маршмеллоу (жувального зефіру), желатину або згущеного молока. Рецептів є безліч, і кожен може вибрати в залежності від індивідуальних уподобань. Наприклад, мастика з маршмеллоу універсальна, легка в приготуванні, підходить як для обтягування тортів так і для ліплення цукрових фігурок. Мастика з додаванням желатину більш пластична, підходить для ліплення квітів, дуже швидко висихає. Мастика на основі згущеного молока набагато солодший за два попередніх.

Цукрову пасту можна купити готову в інтернет-магазині 'БЕЗЕ'. Поділяють його на кілька видів: універсальна, для обтягування кондитерських виробів, для ліплення квітів і фігурок. Квіткова мастика більш пластична, легко піддається моделюванню кондитерськими інструментами. Всі види мастик можна фарбувати в будь-який колір харчовими барвниками. В асортименті є кольорова мастика українського виробника ТМ 'УКРАСА', біла і чорна цукрова паста Roll Fondant фірми Steensma.

Розділ Кондитерські інгредієнти включає харчові компоненти для випічки та їстівні прикраси для декорування кондитерських виробів, цукрову пасту.

Завдяки використанню різних інгредієнтів, у вигляді харчових ароматизаторів, розпушувачів та харчових добавок, випічка стає більш ароматною і апетитною, а цукрові деталі допоможуть зробити її справжнім солодким шедевром.

Є безліч безпечних кондитерських інгредієнтів, які значно полегшують роботу кондитеру за рахунок економії сил і часу. До таких інгредієнтів відносяться рослинні жири, вершки для збивання, продукція цукру, різні гелі і глазурі, желюючі порошки, креми і стабілізатори. Розглянувши кілька видів кондитерської сировини, Ви зможете оцінити їх переваги:

1. Альбумін (сухий яєчний білок) – очищена форма яєчного білка, що використовується при виробництві безе, зефіру, суфле. Іншими словами, альбумін – відмінний піноутворювач, здатний утримувати цукор. Альбумін можна застосовувати для приготування айсинга в домашніх умовах.

2. Агар-агар – рослинний замінник желатину, виготовлений з морських водоростей. Желюючий властивості агар-агару набагато краще, ніж желатину. Крім того, він не має стороннього смаку і запаху. Термін придатності агар-агару 2 роки, тому використовувати його можна дуже довго. Цукерки, зефір, жувальні солодощі, виготовлені на основі агар-агару не тільки смачні, але і корисні.

3. Айсинг - білкова суміш, призначена для створення прикрас для декорування кондитерських виробів. Асингом можна розписувати пряники, печиво, торти, виготовляти з нього цукрове мереживо або об'ємні 3D-фігури. Досить розвести порошок з пакетика водою, збити і магічна суміш готова.

4. Гель дзеркальний – кондитерський напівфабрикат, призначений для покриття всіх видів кондитерських виробів. Має приголомшливу глянсову дзеркальну поверхню, не втрачає «дзеркального» ефекту навіть після заморозки.

5. Глюкозний сироп – інгредієнт, виготовлений з кукурудзи або картопляного крохмалю. Завдяки використанню глюкозного сиропу, випічка стає більш пишною і пористої, довше залишається свіжою.

6. Гліцерин харчової – використовується в якості харчової добавки, яка сприяє збереженню м'якої структури, наприклад, цукерок або мастики.

7. Екстракт ванілі - натуральна настоянка стручків ванілі на спирту. Використовується для додання кондитерським виробам аромату ванілі. Чим відрізняється спиртовий екстракт ванілі від порошкової ванілі? Не містить цукру, барвників і ароматизаторів, не має гіркого присмаку. Лише крапелька натурального екстракту ванілі перетворить будь-яку кондитерську суміш в ароматний шедевр.

8. Ізомальт – солодкий замінник цукру, з допомогою якого в кондитерському майстерності можна виготовити незвичайні фігурки, кристали, зробити імітацію води, виготовити грильяж, карамель і багато іншого.

9. Крохмальна патока – прозора клеюча суміш для кондитерських виробів. Може застосовуватися для створення ефекту «глянсової поверхні» на кондитерських виробах.

n-left:36.0 pt;'>10. Кондитерський клей використовується для склеювання частин фігур з цукрової пасти, відмінно підходить для приклеювання кондитерських посипок у вигляді намистин на боковину торта.

 

11. Рослинні вершки – вершки молочного кольору, які дуже швидко збиваються міксером, при цьому їх неможливо «перебити», володіють приємним насиченим вершковим смаком.

12. Цукрова пудра – дуже дрібна білосніжна цукрова «пил», яка відмінно підходить для приготування кремів, айсинга, глазурі, цукрової пасти. Крім того, нетанучою цукровою пудрою можна сміливо декорувати кондитерські вироби.

13. Тилоза (смс) – порошок, який застосовується для додання пружності і «слухняності» кондитерським масам. Тилозу або смс додають у мастику з метою досягти більшої еластичності для зручної ліплення квітів або фігур.

Кондитерські інгредієнти не тільки безпечні харчові добавки, але деякі з них володіють корисними властивостями, а також збагачені вітамінами, як, наприклад, агар-агар.

Інтернет-магазин «Безе» стрімко розширює асортимент кондитерських інгредієнтів і улюблені клієнти нашого онлайн-магазину мають можливість застосувати на практиці і оцінити всі переваги кондитерських інгредієнтів.