Желе фруктове – відомий десерт з широким кулінарним використанням, готують як індивідуальний десерт поєднаний з різноманітними фруктами, також як декор для кондитерських виробів, прошарок для тортів, декоративний наповнювач для загущених сметанних кремів з ефектом «бите скло», поєднують з іншими фруктовими і вершковими видами желе. Готова суміш для домашнього приготування фруктового желе з вишневим смаком. Готується дуже просто і швидко, потрібно лише додати води згідно рецептури. Для приготування десерту з поєднаннями інших кольорів рекомендуємо фруктове желе інших фруктових смаків та кольорів тм «Украса».
Спосіб приготування: вміст пакета поступово висипати в 400мл (2 склянки) гарячої кип'яченої води, ретельно розмішати до повного розчинення. Розлити у форми та залишити у прохолодному місці для застигання.
Увага! Свіжі ківі та ананаси унеможливлюють застигання желе, використовуйте їх лише для прикрашання готового десерту.
Склад: цукор білий, желюючий агент желатин харчовий, регулятор кислотності лимонна кислота харчова, ароматизатор харчовий «Вишня», барвник харчовий кармін порошок.
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Мінімальний термін придатності: 24 місяці.
Маса нетто: 90 г
Країна походження: Україна
Виробник: ТМ Украса
Немає відгуків про цей товар.