Лецитин соєвий Sosa Lecitina (Soy Lecithin) - це текстурний агент, призначений для отримання пишних пін. Він підвищує стійкість жирів до розшарування, збільшує щільність і пластичність продуктів.
Харчова добавка Е322 Лецитин соєвий використовується для приготування соусів, маргарину, спредів, випічки та кондитерських виробів, консервацій, шоколаду та інших продуктів. Завдяки можливості надання еластичності тісту, можливості продовжувати термін придатності, лецитин успішно застосовують у кондитерській галузі. Соєвий лецитин здатний надавати форму продуктам, змішувати до однорідності жири та воду.
Основою виробництва соєвого лецитину є соєві боби. Продукт отримав широке застосування як емульгатор для формування пін з насиченим смаком, а також при виготовленні рідких сумішей, компоненти яких погано розчиняються між собою (приклад – олія та вода).
Підходить для контролю кристалізації цукру у жирових системах, наприклад, у шоколаді; для уповільнення кристалізацію крохмалю; як стабілізатор у морозиві.
Дозування: 5-8 г/кг
Характеристики продукту:
Склад: Соєвий лецитин (Е322).
Умови зберігання: зберігати при температурі 2-25°C в захищеному від дії сонячних променів місці. Відкритий продукт зберігає свої властивості при зберіганні у холодильнику.
Упаковка: прозора пластикова баночка з кришкою.
Виробник: SOSA Ingredients.
Країна виробника: Іспанія.
Немає відгуків про цей товар.