Лимонна кислота – незамінна добавка при консервації.
Її також використовують для ароматизації чаю, кави, безалкогольних напоїв.
Склад харчової лимонної кислоти досить-таки багатий. У ній містяться білки, жири, вуглеводи, клітковина, цукор, мінерали (цинк, мідь, натрій, фосфор, магній, залізо, кальцій, марганець, селен), вітаміни (тіамін, вітамін З, В, А, Е, фолієва кислота, фолати, пантотенова кислота), жирні кислоти. У кулінарії цю добавку використовують в желе, джеми, соуси, майонези і консерви.
Склад: регулятор кислотності кислота лимонна.
Умови зберігання: зберігати в закритій тарі в сухому прохолодному місці при температурі не більше 25°С та відносній вологості повітря 75%.
Мінімальний термін придатності: 24 місяці.
Виробник: Украса.
Немає відгуків про цей товар.