Загусник КМЦ – це етер целюлози і натрієвої солі. Карбоксилметилцелюлоза добре розчиняється в воді, гліцерині, та не розчинна в олії. Згущувач КМЦ утворює в’язкий прозорий розчин, який не втрачає своїх властивостей протягом довгого часу, добре розчиняється в холодній і гарячій воді, без смаку і запаху. Використовується, як згущувач і стабілізатор в молочній і кондитерській промисловості (згущувач усіх видів цукрових паст), в харчових концентратах, в морозиві, напоях, а також, як основна сировина для приготування харчового клею. На цукрову пасту діє моментально, володіє ефектом відбілювання. КМЦ тм «Украса» безбарвна, має нейтральний смак і є безпечною для здоров'я людини.
Склад: карбоксилметилцелюлози натрієва сіль, порошок.
Спосіб використання: використовувати при виробництві харчових продуктів згідно Регламенту (ЄС) №1333/2008.
Приготування клею: 1 частину порошку розчинити у 25-30 частинах кип’яченої води. Залишити на 2 год. для набухання. Розмішати і нанести пензлем на сухі поверхні, що підлягають склеюваню. Час застигання 1-5 год. Готовий клей зберігати в закритій тарі.
Приготування цукрової пасти для моделювання фігурок: перед початком роботи додати 1ч. л. КМС до 400-500 г цукрової пасти, ретельно вимісити до повного розподілення загущувача по всій масі. Приготування цукрової пасти для виготовлення квіткових композицій додати 1ч. л. КМС до 200-250 г цукрової пасти ретельно вимісити до повного розподілення загущувача по всій масі.
Умови зберігання: Зберігати при температурі не більше 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності : 24 місяці
Маса нетто: 10 г.
Виробник: Украса.
Немає відгуків про цей товар.