Трагакант Украса – натуральна харчова добавка, яка характеризується високою в’язкістю та навіть в кислому середовищі, не втрачає своїх властивостей при термічному приготуванні. Широко використовується в кислих майонезах та соусах, ароматизованих та освіжаючих, кисло-молочних напоях – трагакант підвищує щільність ефірних масел не дозволяє частинкам накопичуватися на поверхні рідини, створює однорідну структуру. Також, використовується для загущення фруктових начинок для випічки, приготування желюючого покриття-плівки для фруктів стійкого до механічного і температурного впливу. На основі трагаканту готують цукрову пасту для покриття та моделювання тортів, не схильну до розтріскування, що вирізняється міцною текстурою та еластичністю. Часто використовують в виробництві морозива, кремів та желе.
Склад: камідь трагакант порошок.
Використовувати при виробництві харчових продуктів згідно Регламенту (ЄС) 31333/2008.
Спосіб використання: Приготування цукрової пасти для моделювання фігурок і квіткових композицій: додати 1 ч. л. трагаканту до 400-500 г. цукрової пасти, ретельно вимісити до повного розподілення згущувача по всій масі. Витримати приготовлену масу в поліетиленовому пакеті 24 години при кімнатній температурі. Маса має досить тверду консистенцію, тому потрібно відривати пасту невеликими шматками і розминати пальцями.
Виготовлення цукрової пасти згідно власного рецепту: потрібно залити трагакант гарячою водою згідно рецептури і дати постояти мінімум 2 години, далі змішати з рештою продуктів.
Умови зберігання: Зберігати при температурі не більше 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 24 місяці.
Маса нетто: 5 г.
Виробник: Украса.
Немає відгуків про цей товар.