Мастика - найбільш популярний матеріал для прикраси кондитерських виробів. Являє собою цукрову пасту, виготовлену з цукрової пудри і різноманітних добавок. Цукрова мастика для торта – це прекрасний матеріал для того, що б показати своє вміння, творчість, фантазію.
Мастика буває декількох видів: для ліплення фігурок, для обтягування тортів і для ліплення квітів. Різниця між ними криється в складі. Для квітів частіше використовують цукрову пасту на основі желатину або білка (вона більш еластична і швидше сохне), для обтягування тортів краще використовувати мастику з додаванням тюлозы або гліцерину.
Мастика має ряд переваг:
- смачна;
- еластична;
- великий термін зберігання;
- торт перетворюється в незабутню твір мистецтва.
В інтернет-магазині 'БЕЗЕ' великий асортимент цукрової пасти оттечественных і зарубіжних виробників:
- кондитерська мастика 'Criamo', Україна;
- кондитерська мастика ТМ 'Украса', Україна;
- кондитерська мастика YERO Colors, Україна;
- кондитерська мастика ТМ 'Steensma Roll Fondant', Нідерланди;
- кондитерська мастика ТМ 'Bakels', Швеція.
Переведено сервисом «Яндекс.Переводчик»