Моделюючий шоколад Білий Ovalette - пластичний шоколад для обтягування тортів та тістечок, а також для створення фігурок, квітів і композицій.
Перевагою є еластичність, вишуканий аромат та приємний смак.
Шоколадний декор з моделюючого шоколаду додасть унікальність та смак кондитерським виробам.
Склад: Цукор, крохмаль, глюкозна патока, частково гідрогенізована рослинна олія (бавовняна, ріпакова), какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, темний шоколад (5%), цукор, какао терте, какао-масло, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, емульгатор (соняшниковий лецитин Е 322), ароматизатор (ваніль), зволожувач (Е422), вода, емульгатор (Е471), згущувачі (Е466, Е414), ароматизатор (ваніль), консервант (Е202), барвник (Е153).
Може містити незначну кількість фундука, фісташок, мигдалю, волоських горіхів.
Умови зберігання: Після використання тримайте відро закритим. Зберігати при температурі 18-20 градусів у прохолодному місці без запаху. Захищати від світла, повітря, вологості та надмрних перепадів температури.
Виробник: Ovalette
Країна виробника: Туреччина
Немає відгуків про цей товар.