Моделюючий шоколад Білий Ovalette - пластичний шоколад для обтягування тортів та тістечок, а також для створення фігурок, квітів і композицій.
Перевагою є еластичність, вишуканий аромат та приємний смак.
Шоколадний декор з моделюючого шоколаду додасть унікальність та смак кондитерським виробам.
Склад: Цукор, крохмаль, глюкозна патока, частково гідрогенізована рослинна олія (бавовняна, ріпакова), білий шоколад (5%) [цукор, какао-масло, незбиране молоко, емульгатор (соняшниковий лецитин Е322), ароматизатор (ваніль), зволожувач (Е422), вода, емульгатор (Е471), згущувачі (Е466, Е414), ароматизатор (ваніль), консервант (Е202), барвник (Е160ai).
Може містити незначну кількість фундука, фісташок, мигдалю, волоських горіхів.
Умови зберігання: Після використання тримайте відро закритим. Зберігати при температурі 18-20 градусів у прохолодному місці без запаху. Захищати від світла, повітря, вологості та надмрних перепадів температури.
Виробник: Ovalette
Країна виробника: Туреччина
Немає відгуків про цей товар.