Мастика Steensma Roll Fondant - неперевершена цукрова паста, володіє тонким солодко-ванільним смаком, призначена для обтягування кондитерських виробів.
Мастика має ідеальну консистенцію, м'яка і пластична, чудово забарвлюється в потрібний колір харчовими гелевими і сухими барвниками.
Склад: цукор 54%, глюкозний сироп, рослинні жири, крохмаль, декстроза, барвник, загусник, ароматизатор ванілі, вода.
Працювати з мастикою Рол Фондан комфортно і легко, вона не липне до рук і добре розкачується:
1. Розімніть необхідну кількість мастики.
2. Посипте робочу поверхню крохмалем або цукровою пудрою.
3. Розкачайте мастику качалкою.
4. Мастика готова для покриття кондитерських виробів.
Великою перевагою мастики Рол Фондан є можливість виправити дрібні похибки при обтягуванні торта, замазавши їх мастикою на обтягнутому торті.
Рекомендація: зберігати у щільно закритому пакеті або харчовій плівці, що б запобігти висиханню.
Термін придатності: 1 рік.
Вага: 500 гр.
Розфасовка: zip lock пакет.
Колір: білий.
Країна виробника: Нідерланди.
Виробник: Steensma.