Мастика універсальна Асорті - цукрова паста, призначена для декорування кондитерських виробів, обтягування тортів, моделювання флористичних композицій, виготовлення їстівних цукрових фігурок.
У наборі мастика різних кольорів:
- червона - 200 грам;
- жовта - 100 грам;
- блакитна - 100 грам;
- зелена - 100 грам;
- світло-зелена - 100 грам;
- рожева - 100 грам;
- чорна - 100 грам;
- коричнева - 100 грам;
- бузкова - 100 грам.
Склад: цукор білий, патока крохмальна, жир кондитерський, глюкоза кристалічна, загусники, крохмаль кукурудзяний, лимонна кислота, ароматизатори.
Мастика солодка, має приємний ванільно-вершковий аромат.
Рекомендації:
1. Перед тим, як приступити до декорування кондитерського виробу, мастику слід розім'яти до стану "пластиліну".
2. Якщо мастика липне до рук, змочіть руки цукровою пудрою або крохмалем.
3. Розкочувати мастику зручніше спеціальною силіконовою качалкою на килимку.
4. Перед розкочуванням мастики, робочу зону рекомендується посипати цукровою пудрою або крохмалем.
5. Якщо мастика трохи присохла, можна розігріти її в мікрохвильовій печі (5-10 сек).
Энеретическая цінність: 350 кКалл.
Термін придатності: 24 міс.
Немає відгуків про цей товар.