Глазур для паски - незамінна цукрова помадка при декоруванні паски. Крім того, її можна використовувати як крем і наповнювач для кондитерських виробів.
Склад глазурі:
- цукрова пудра;
- крохмаль модифікований кукурудзяний;
- лимонна кислота.
Спосіб приготування:
1. Збити міксером 1 охолоджений яєчний білок до отримання пишної маси.
2. Додаючи вміст пакету, продовжувати збивати протягом 3-5 хвилин.
3. Покрити глазур'ю виріб, через 5-10 хвилин прикрасити солодким декором, наприклад посипкою.
Рекомендація: для швидкого застигання і затвердіння глазур слід наносити тонким шаром на ще гарячі вироби.
Переваги використання глазурі:
- економія часу: суху суміш набагато легше і скоріше розвести 1 збитим білком, ніж приготувати з нуля;
- глазур має ідеальну консистенцію, без грудочок;
- глазур можна використовувати як "клей" для кондитерських посипок та інших прикрас;
- паска, декорована глазур'ю, виглядає дуже святково.
Маса: 75 г.
Виробник: ПП "Фабрика кондитерських прикрас".
Немає відгуків про цей товар.