Утюжок для мастики з розміткою - незамінна річ в арсеналі кондитера. По-перше, утюжок з розміткою служить не тільки як інструмент вирівнювання, але і як зручна лінійка з ручкою. За допомогою лінійки можна ставити розмітки для рівномірного розподілу намистин на торті або іншого їстівного декору. По-друге, праска має зручну форму, не залишає слідів і не рве мастику. У третіх, утюжок з розміткою прозорий, прогумована ручка, що значно спрощує роботу кондитера.
Розміри прасування з розміткою:
довжина - 15 см;
ширина - 6 см;
лінійка (розмітка) - 12 см.
Як працює утюжок для мастики? Процес простий:
1. Разминаете і при потребі фарбуєте мастику в потрібний колір.
2. За допомогою качалки, на злегка припудреним поверхні, розкатуєте мастику до товщини 3-4 мм.
3. Розкачану цукрову пасту (мастику), з допомогою вищезгаданої качалки, переносите на вирівняну охолоджений торт.
4. Легкими, але інтенсивними швидкими рухами акуратно разглаживаете мастику кондитерським утюжком (спочатку зверху торта, потім з боків).
5. Залишки мастики обрізаєте звичайним або роликовим ножем.
Матеріал: харчовий пластик.
Країна виробника: Китай.
Немає відгуків про цей товар.