Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Альбумін сухий яєчний білок 100 г

Альбумін сухий яєчний білок 100 г

Код товару: 894~01
60.00 грн
Кiлькiсть:
Нема в наявності
Доставка
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром по Києву
  •  Нова Пошта
  •  Укрпошта 

 

Оплата
  • Готівкою (тільки для Києва)
  •  Приват24 pay
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата банківською картою Visa, Mastercard
  • Google pay
  • Apple pay
  • Безготівковий розрахунок
Гарантiя
  • 30 днів від виробника
  • 14 днів для повернення та обміну
Опис Альбумін сухий яєчний білок 100 г

Альбумін - сухий яєчний білок, який застосовується для виготовлення айсингу, кремів, суфле, безе, мусів та інших кондитерських сумішей, що вимагають легкості. Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазур.

Як розвести альбумін і приготувати айсинг:

1. 20 гр альбуміну розвести в 90 гр кип'яченої води кімнатної температури.

2. Залишити розведений яєчний білок до повного розчинення на кілька годин.

3. Отримані 90 гр готового альбуміну з'єднати з 460 гр. цукрової пудри дрібного помелу.

4. Збивати айсинг 6-7 хвилин.

Маса: 100 г

Упаковка: блістерний прозорий лоток.

Характеристики Альбумін сухий яєчний білок 100 г
Відгуки (1) Альбумін сухий яєчний білок 100 г

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари