Альбумін - сухий яєчний білок, який застосовується для виготовлення айсингу, кремів, суфле, безе, мусів, бісквітів, зефіру, коктейлів, меренг та інших кондитерських сумішей, що вимагають легкості. Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазур.
Альбумін – це очищена форма яєчного білка в порошку, позбавлена цукру у процесі виробництва. Він має підвищене взбиття та стійкість піни. 1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць (приблизно).
Склад: яєчний альбумін – 99,7%, Е1505-0,3%
Як використовувати альбумін:
До міксера заливається вода температурою 30-35⁰С, додається альбумін. 1 частина сухого білка та 7 частин води. Спочатку влити трохи води (30 гр), ретельно перемішати. Продовжуючи розмішувати, додати решту води та залишити до повного розчинення. Тривалість процесу розчинення близько 30-40 хв. Суміш збивають спочатку на малій швидкості (7-10 хв), а потім на великій і додають цукрову пудру, в кількості за рецептурою.
Вага: 100 г
Поживна цінність на 100 г продукту: протеїн – 80г, жир – 0,2г, волога – 8г. Калорійність – 335 Ккал.
Умови зберігання: зберігати у вентильованому, сухому місці без токсичних шкідливих та їдких речовин.
Країна походження: Польща
Розфасовано: ТОВ Сладо, Україна.
Немає відгуків про цей товар.