Альбумін - сухий яєчний білок, який застосовується для виготовлення айсингу, кремів, суфле, безе, мусів та інших кондитерських сумішей, що вимагають легкості.
Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазур.
Застосовується для виготовлення айсінгом, кремів, суфле, безе, мусів і другий кондитерських сумішей, які потребують легкості. Завдяки альбуміну можна приготувати білосніжну глянсову глазур.
Склад: яєчний альбумін
Термін зберігання: 12 місяців.
Маса: 50 г
Країна виробника: Україна.
Як використовувати альбумін:
До міксера заливається вода температурою 30-35⁰С, додається альбумін.
1 частина сухого білка та 7 частин води.
Спочатку влити трохи води (30 гр), ретельно перемішати.
Продовжуючи розмішувати, додати решту води та залишити до повного розчинення.
Тривалість процесу розчинення близько 30-40 хв.
Суміш збивають спочатку на малій швидкості (7-10 хв), а потім на великій і додають цукрову пудру, в кількості за рецептурою.
Немає відгуків про цей товар.