Утюжок для мастики прямокутний - зручний інструмент для вирівнювання і розгладження мастики. Тільки з допомогою кондитерського утюжка можна зробити торт ідеально рівним. Утюжок дуже практичний, має невеликий тримач, гладку поверхню, негострі кути, завдяки яким, при разлаживании, мастика не рветься. Виготовлений з харчового нетоксичного пластику. Підходить як для любительского, так і професійного використання.
Як працює утюжок для мастики? Процес простий:
1. Разминаете і при потребі фарбуєте мастику в потрібний колір.
2. За допомогою качалки, на злегка припудреним поверхні, розкатуєте мастику до товщини 3-4 мм.
3. Розкачану цукрову пасту (мастику), з допомогою вищезгаданої качалки, переносите на вирівняну охолоджений торт.
4. Легкими, але інтенсивними швидкими рухами акуратно разглаживаете мастику кондитерським утюжком (спочатку зверху торта, потім з боків).
5. Залишки мастики обрізаєте звичайним або роликовим ножем.
Розмір прасування: 16см*8см