Суха кондитерська суміш IL-Mix - суха кондитерська суміш на основі альбуміну для приготування зефіру, безе, макаронів, айсинга, суфле, маршмеллоу та інших десертів, де необхідний білок курячого яйця.
До складу входить сухий пастеризований білок з підвищеним піноутворенням типу 'А', що дозволяє домогтися стабільного результату при збиванні.
Переваги зюшкою кондитерської суміші IL-Mix:
- економічний у використанні;
- натуральний безпечний склад;
- термін зберігання 12 місяців;
- висока ступінь піноутворення і збільшення об'єму;
- 100% білок в сухому вигляді.
Для відновлення білка необхідно розвести в теплій воді (30-35 ° С) у таких пропорціях:
30 грам IL-Mix + 85 грам води = 100 грам білка
15 грам IL-Mix + 42,5 грам води = 50 грам білка
3 грам IL-Mix + 8,5 грам води = 10 грам білка
Склад: сухий пастеризований білок, цукрова пудра, ксантанова камедь, лимонна кислота, ванілін кристалічний.
Термін придатності: 24 місяці.
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.
Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.