Суха кондитерська суміш Айсинг ilbakery - готова суха суміш для приготування айсинга.
Спосіб приготування:
1) Суміш необхідно перемішати з водою в даних пропорціях:
суміш 1000 г, вода 150 мл і дати настоятися кілька хвилин.
2) Збити на середніх або високих оборотах міксера 2-4 хвилини/4-8 хвилин.
*Чим більше збивати, тим швидше буде сохнути готовий айсинг, але менше глянцю.
*Така готова база може зберігатися в холодильнику до 14 днів.
3) Далі масу розвести водою до потрібної консистенції , при необхідності додайте IL-Gloss.
4) Тепер можна забарвити готову базу в будь-який колір за допомогою харчових барвників.
Склад: цукрова пудра, пастеризований сухий білок, картопляний крохмаль, лимонна кислота, гуарова камедь, мальтодекстрин, ванілін, діоксид титану (до 1%).
Термін придатності: 12 місяців.
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.
Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.