Трансфери для шоколаду Modecor - плівка зі спеціальним харчовим покриттям, з нанесеним орнаментом у вигляді різноманітних візерунків, за допомогою якої можна легко перенести зображення на шоколад або шоколадну глазур. Таким чином Ваші шоколадні цукерки, плитки та декор буду виглядати оригінально, красиво і цікаво.
Як це працює: принцип переводу малюнка з шокотрансфера на шоколад заснований на тому, що на плівці нанесений спеціальний шар з какао маслом і після друку харчовим принтером, на ній залишається малюнок з харчових чорнила. В результаті контакту з рідким шоколадом, зображення переходить на готовий виріб.
Трансфер для шоколаду Modecor - відмінне рішення для створення унікальних і неповторних шоколадних виробів.
Інструкція по використанню шокотрансферів:
1. Шоколад довести до температури близько 28 °C.
2. Нанести шоколад на шокотрансфер і розподілити по поверхні.
3. Дати охолонути не менше години при кімнатній температурі.
4. Після повного охолодження на шоколаді залишиться нанесений малюнок, достатньо відокремити плівку від шоклада щоб побачити результат.