Шокотрансферна картинка - плівка зі спеціальним харчовим покриттям, за допомогою якої можна легко перенести зображення на темперований шоколад або шоколадну глазур.
З Шокотрансферним папером відкривається маса можливостей для кондитерів:
- солодкий декор, топпери, бортики на торт, цукерки з будь-яким Вашим зображенням тепер можна робити з шоколаду;
- також, за допомогою шоконтрасферного паперу можна створювати оригінальний шоколадний декор на еклери.
Інструкція використання шокотрансферів:
1. Шоколад довести до темперутри близько 28 °C.
2. Нанести шоколад на шокотрансфер і росподілити по поверхні.
3. Дати охолонути не менше години при кімнатній температурі.
4. Після повного охолодження на шоколаді залишиться нанесений малюнок, достатньо відокремити плівку від шоколаду щоб побачити результат.
Розміри:
- шокотрансфер з зображенням - 20*27,5 см;
- зображення - 19*20 см.
Склад: молоко сухе знежирене, молоко згущене, регулятор кислотності: Е330, емульгатор соєвий лицетин, гігроскопічне речовина Е440, консервант. Е202, сафлор, харчові барвники: Е120, Е133, Е161b, E171.
Термін зберігання шокотрансферної картинки: 12 місяців.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці при температурі 12-18°C і відносній вологості повітря 40-50%.
Виробник: Modecor.
Країна виробника: Італія
Немає відгуків про цей товар.