Трансфер для шоколаду Modecor Золоті сніжинки- плівка зі спеціальним харчовим покриттям, з нанесеним орнаментом у вигляді сніжинок золотого відтінку, за допомогою якої можна легко перенести зображення на шоколад або шоколадну глазур.
Ваші шоколадні цукерки, плитки та декор будуть виглядати оригінально, красиво і цікаво.
Як це працює: основний принцип переводу малюнка з шокотрансфера на шоколад полягає в тому, що на плівці нанесений спеціальний шар з какао маслом і після друку харчовим принтером, на ній залишається малюнок харчовими чорнилами. В результаті контакту з рідким шоколадом, зображення переходить на готовий виріб.
Трансфер для шоколаду Modecor - відмінне рішення для створення унікальних і неповторних шоколадних виробів.
Інструкція по використанню шокотрансферов:
1. Шоколад довести до темперутры близько 28 °C.
2. Нанести шоколад на шокотрансфер і распредилить по поверхні.
3. Дати охолонути не менше години при кімнатній температурі.
4. Після повного охолодження на шоколаді залишиться нанесений малюнок, достатньо відокремити плівку від шоклада щоб побачити результат.
Розмір шокотрансфера: 300*400 мм
Склад: молоко сухе знежирене, молоко згущене, регулятор кислотності: Е330, емульгатор соєвий лицетин, гігроскопічне речовина Е440, консервант. Е202, сафлор, харчові барвники: Е120, Е133, Е161b, E171.
Термін зберігання: 12 місяців.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці при температурі 12-18°C і відносній вологості повітря 40-50%.
Виробник: Modecor.
Країна виробника: Італія.
Немає відгуків про цей товар.