Шокотрансферна картинка - плівка зі спеціальним харчовим покриттям, за допомогою якої можна легко перенести зображення на темперований шоколад або шоколадну глазур.
Розміри:
- розмір смужок для еклерів - 3*12 см.
З Шокотрансферним папером відкривається маса можливостей для кондитерів:
- солодкий декор, топпери, бортики на торт, цукерки з будь-яким Вашим зображенням тепер можна робити з шоколаду;
- також, за допомогою шоконтрасферного паперу можна створювати оригінальний шоколадний декор на еклери.
Інструкція використання шокотрансферів:
1. Шоколад довести до темперутри близько 28 °C.
2. Нанести шоколад на шокотрансфер і росподілити по поверхні.
3. Дати охолонути не менше години при кімнатній температурі.
4. Після повного охолодження на шоколаді залишиться нанесений малюнок, достатньо відокремити плівку від шоколаду щоб побачити результат.
Розмір шокотрансфера з зображенням: 20*27,5 см.
Склад: молоко сухе знежирене, молоко згущене, регулятор кислотності: Е330, емульгатор соєвий лицетин, гігроскопічне речовина Е440, консервант. Е202, сафлор, харчові барвники: Е120, Е133, Е161b, E171.
Термін зберігання шокотрансферної картинки: 12 місяців.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці при температурі 12-18°C і відносній вологості повітря 40-50%.
Виробник: Modecor.
Країна виробника: Італія.