Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payПектин NH термозворотній ilbakery - це харчова добавка (желюючий агент), яка впливає на структуру і використовується як загусник для кондитерських сумішей.
Особливості пектину NH ilbakery:
- при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає;
- для роботи достатньо 5г цукру на1 г пектину;
- нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку, не надає смаку і запах виробу.
Термозворотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою десертів, роблячи її рідкої або желеподібною.
Пектин NH можна використовувати як на водній так і на фруктовій основі.
Рекомендоване дозування: на 100 г рідини - 1-2 грами пектину NH + 5-10 г цукру.
Характеристики продукту:
- розсипчастий порошок кольору слонової кістки;
- легко розчиняється;
- термозворотній.
Склад: пірофосфат натрію, фруктоза, фосфат кальцію, пектин.
Термін придатності: 24 місяці
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.