Пектин NH термозворотній ilbakery - це харчова добавка (желюючий агент), яка впливає на структуру і використовується як загусник для кондитерських сумішей.
Особливості пектину NH ilbakery:
- при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає;
- для роботи достатньо 5 г цукру на 1 г пектину;
- нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку, не надає смаку і запах виробу.
Термозворотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою десертів, роблячи її рідкої або желеподібною.
Пектин NH можна використовувати як на водній так і на фруктовій основі.
Рекомендоване дозування: на 100 г рідини - 1-2 грами пектину NH + 5-10 г цукру.
Характеристики продукту:
- розсипчастий порошок кольору слонової кістки;
- легко розчиняється;
- термозворотній.
Склад: регулятор кислотності (Е341), фруктоза, регулятор кислотності (Е450), пектин (Е440).
Термін придатності: 24 місяці
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15°С, вологості не більше 75%.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.