Інвертний цукор (Тримолин) - сироп, отриманий шляхом розкладання сахарози на глюкозу і фруктозу. Тримолин - солодка густувата паста білого кольору без запаху, яка використовується з метою уповільнення кристалізації й утримування вологи в кондитерських виробах.
Переваги використання інвертного сиропу:
- не кристалізується;
- покращує структуру тіста;
- зберігає вологість, м'якість і легкість випічки;
- подовжує термін придатності.
Завдяки інвертному цукру, цукерки і помадки не тріскаються, гладеньким, глянцевими і блискучими, в морозиві та інших заморожених десертах відсутні крижинки, аромат випічки більш насичений і апетитний.
Склад: повністю кристалізований інвертний цукровий сироп.
Термін придатності: 12 міс.
Упаковка: незаводська, пластикове відро 500 р.
Зберігати в сухому місці в закритій упаковці.
Виробник: Herco Foods, Бельгія.
Немає відгуків про цей товар.