Вибухова карамель в рисовому крохмалі – смачна ароматна карамель з цікавим властивістю вибухати в роті. Саме цей продукт може стати яскравим доповненням Ваших десертів: шоколаду, цукерок, начинок або корисних злакових батончиків.
Вибухова карамель, що це? - Це звичайний цукор, який з'єднують з діоксидом вуглецю. Цукор і рисовий крохмаль затримують газ усередині поки на карамель не почне діяти тепло. Наприклад, цукерка з вибуховою карамеллю під час потрапляння в рот починає танути, видаючи шиплячий звук. Ласунчик при цьому відчуває в роті вибух карамельної свіжості і цікаві відчуття для смакових рецепторів.
Вибухова карамель - це можливість експериментувати зі звичними солодощами.
Склад: цукор, сироп глюкози, лактоза, діоксид вуглецю (Е920), рисовий рахмал.
Упаковка: пластикова баночка з кришкою.
Термін зберігання: 12 місяців.
Умови зберігання: зберігати в герметично закритій упаковці.
Виробник: D'OrsognaTM
Країна виробника: Італія
Немає відгуків про цей товар.