Декстроза (моногідратна глюкоза) - форма глюкози у вигляді порошку, має солодкий смак і нейтральний запах. розчиняється у воді. Декстрозу також називають кукурудзяний цукор, виноградний цукор, глюкоза кристалізована, пшеничний цукор, рисовий або цукровий сироп.
Для чого застосовують Декстрозу:
- при додаванні декстрози смак і колір виробу стає більш насиченими, крім того, довше зберігається м'якість;
- декстроза робить смак готових виробів і напоїв більш тонким, посилюючи їх аромат, при цьому не змінюючи і не перебиваючи його;
- для приготування айсинга для збільшення гнучкості;
- для зниження калорійності і рівня цукру в десерті, але важливо знати, що повністю замінити цукор на декстрозу не можна, так як, наприклад, у випадку з морозивом, воно буде занадто швидко танути, і смак десерту буде не таким приємним, як з невеликим додаванням сахарози;
- для отримання гладкого стабільного крему;
- для створення ідеально гладкої структури готового виробу;
- для приготування морозива: декстроза має властивість знижувати температуру замерзання , за рахунок чого його структура стає більш приємною.
Вага: 150 г
Упаковка: zip-пакет.
Термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці.
Виробник: SOSA.
Країна виробника: Іспанія.
Немає відгуків про цей товар.