Гліцерин харчовий – високоякісна харчова добавка, яку використовують в кондитерській і хлібобулочній промисловості. Гліцерин дозволяє покращити якість хлібобулочних виробів – сповільнює процес черствіння. Підсилює солодкий смак виробів з шоколаду, запобігає появі сірої плівки, зберігає м'яку його структуру. Надає еластичності гнучкому айсингу та цукровій пасті. Зберігає вологу в ній, що не дозволяє швидко висихати. Пом'якшує смак безалкогольних напоїв.
Склад: GLICEROL, 100%.
Спосіб використання: необхідну кількість гліцерину розчинити в воді.
Умови зберігання: Зберігати при температурі не більше 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців.
Маса нетто: 40 г.
Виробник: Украса.
Немає відгуків про цей товар.