Гліцерин - незамінна харчова добавка в харчовий менеджер, адміністратор. Його застосування має мнощество привілеїв, які значно спрощують роботу кондитерів та інших працівників харчової промисловості, незалежно від рівня професіоналізму.
Що таке гліцерин і навіщо він потрібен?
Гліцерин - прозора рідина на рослинній основі без кольору і запаху, що має тягучу консистенцію. Застосування гліцерину має безліч переваг:
- гліцерин робить цукрову пасту (мастику) більше 'слухняною', пластичною, м'якими, зручними для покриття і ліплення;
- зменшує липкість карамелі;
- робить структуру молочної маси і тесту рівномірної і однорідної;
- утримує вологу випічки, що особливо важливо при виготовленні бісквітів;
- перешкоджає просіданню шоколаду;
- допомагає хлібобулочним вироби довше не честветь.
Гліцерин використовується при виробництві чаю, кави, оцту, лікерів, макаронів і багатьох інших виробів.
Купити харчової гліцерин за низькою ціною можна в інтернет магазині 'БЕЗЕ'. У нас є харчової гліцерин українського виробництва американської компанії 'CK produkt'. Обидва види гліцерину хорошої якості, сертифіковані. Відправляємо замовлення кур'єрською доставкою по р. Києву або Новою поштою та Укрпоштою у всі міста України.