Агар-агар - рослинний замінник желатину, виготовлений з морських водоростей. Желюючий властивості агар-агару набагато краще, ніж желатину. Крім того, він не має стороннього смаку і запаху.
Розчиняється агар-агар тільки в гарячій воді при температурі не нижче 90 градусів.
Розчин агар-агару являє собою тягучу прозору суміш, насичене вітамінами і мінералами.
Коефіцієнт жельованості: 1200г/кв. см
Як розчинити агар-агар:
1. 1 ч. л. агар-агару помістити в 1 склянку рідини, довести до кипіння (щоб повністю розчинився).
2. Остудити до кімнатної температури.
Рекомендовані пропорції використання:
- дуже м'яка текстура: 0,8 г / 500 мл
- м'яка текстура: 1,5 г / 500 мл
- помірно щільна текстура: 2,5 г / 500 мл
- щільна текстура: 5 г / 500 мл
- дуже щільна текстура: 7 г / 500 мл
Маса: 100 г
Країна виробника: Китай.