Желатин порошковий Dr.Oetker - сухий порошок без запаху і смаку з жовтуватим відтінком, що володіє желюючими властивостями.
Використовується для приготування мусів, начинок, желе, а також, як загусник для кремів і сиропів.
Швидкорозчинний желатин Dr.Oetker розрахований на 0,5 л рідини.
Спосіб застосування:
1) Вміст пакетика всипати в 0,5 л води, підігріти до максимум 60 °С (не кип'ятити!), безперервно помішуючи до повного розчинення.
2) Злегка охолодити або використовувати гарячим (відповідно до рецепту).
Переваги використання Порошкового желатину Dr.Oetker:
- не вимагає тривалого замочування;
- желе зберігає прозорість при застиганні;
- Dr. Oetker гарантує відмінний результат.
Упаковка: 9 г
Виробник: Dr.Oetker.
Немає відгуків про цей товар.