Агар-агар - рослинний замінник желатину, виготовлений з морських водоростей. Желюючий властивості агар-агару набагато краще, ніж желатину. Крім того, він не має стороннього смаку і запаху.
Коефіцієнт желюювання: 1200г/кв. см
Стійкість гелю визначається кількістю доданої агару.
Термін зберігання: 12 місяців.
Як використовувати агар:
1. Додати агар в рідину і перемішати.
2. Необхідно довести розчин до кипіння.
3. Суміш повинна кипіти близько 5 хвилин.
4. Вилити суміш у форму або контейнер і залишити охолонути при кімнатній температурі.
5. Суміш почне перетворюватися в гель при температурі від 40 ⁰ С до 45 ⁰ С .
Рекомендовані пропорції використання:
- дуже м'яка текстура: 0,8 г / 500 мл
- м'яка текстура: 1,5 г / 500 мл
- помірно щільна текстура: 2,5 г / 500 мл
- щільна текстура: 5 г / 500 мл
- дуже щільна текстура: 7 г / 500 мл
Маса: 50 г
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.