Желатин швидкорозчинний ilbakery - харчова добавка тваринного походження, швидкорозчинна для желювання рідини.
Желатин швидкорозчинний ilbakery підходить для приготування кулінарних та кондитерських страв.
Як використовувати швидкорозчинний желатин ilbakery:
1) Змішайте 1 частину желатину з 5-6 частинами холодної води, перемішайте і залиште постояти 2 хвилини.
2) Набряклу желатинову масу необхідно ввести в гарячу рідину (до 80ºС).
3) Якщо необхідно вводити в холодну заготовку - розтопити імпульсами в мікрохвильовці до рідкого стану до 40ºС.
Рекомендоване дозування:
0,5-5% на масу рідини в рецепті.
Склад: желатин (яловичий)
Термін придатності: 24 місяці.
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.
Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.