Ксантанова камідь - білий порошок без запаху і смаку, призначений для використання в харчовій промисловості в якості стабілізатора і згущувача.
Ксантанова камідь добре розчиняється у воді, дуже сильний загусник.
Використовується ксантан для приготування желе, джемів, мармеладу, морозива та інших кондитерських виробів, а так само майонезів і сиропів.
Ксантанова камідь функціонує подібно до желатину, але є повністю вегетаріанською.
Для формування гелю ксантанової камеді не потрібно нагрівання або охолодження - це відбувається, як тільки він контактує з рідиною. Кислота і тепло не впливають на неї, тому їх можна використовувати в різноманітних соусах і соках.
Для використання ксантанової каміді в рецептах використовується близько 1/8 ч.л. на склянку рідини і поєднується в блендері, не вручну.
Вага: 50 г
Термін зберігання: 12 місяців.
Умови зберігання: в сухому темному місці при температурі 20-25 градусів.
Виробник: YERO Colors
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.