Утюжок для роботи з мастикою - пластиковий кондитерський інструмент з невеликою ручкою, ідеально рівною і гладкою поверхнею, що виконує функцію гладилки для мастики.
Спосіб використання праски мастики дуже простий: потрібно покрити охолоджений торт розкатаним листом мастики і плавними, але швидкими рухами руки розгладити мастику (спочатку зверху, потім з боків).
Після розгладження кондитерським праскою, торт буде виглядати акуратним, рівним і дуже гладким. За допомогою праски так само зручно формувати прямі кути торта. Крім тортів, праскою можна формувати кубики з мастики, розгладжувати мастику від капкейків і багато іншого.
Утюжок для мастики - дешевий, простий, але дуже необхідний кондитерський інструмент.
Розміри для прасування мастики:
- Довжина - 14,7 см;
- Ширина - 8,2 см;
- Висота ручки - 1,8 див.
Країна виробника: Китай.