Суміш для приготування мусовых десертів Дипломат являє собою дрібний порошок жовтуватого кольору з легким яєчним запахом і призначений для легкого і швидкого приготування мусових сучасних десертів і начинок.
Рекомендоване дозування: 1 частина суміші Дипломат : 1 частина води : 1-3 частини вершків/крему.
Як використовувати:
1. 1 частина гарячої воду 60ºС з'єднати з 1 частиною суміші Дипломат, перемішати і залишити для стабілізації, приблизно 10 хвилин.
2. Додати 1-3 частини збитих вершків, перемішати до однорідної консистенції.
3. Також, можна додати різні фруктові, ягідні, квіткові, горіхові, шоколадні пасти.
Переваги Суміші для приготування мусовых десертів Дипломат:
- стабільна структура муса;
- тонкий смак;
- стійкість до заморожування;
- швидкий у приготуванні.
Склад: цукор, сухе знежирене молоко, желатин (яловичина), сухий яєчний порошок.
Умови зберігання: у чистих приміщеннях, захищених від прямого попадання сонячних променів, подалі від джерел тепла і мороза при температурі 5 - 25 С і відносній вологістю повітря максимум 75% в герметично закритій упаковці.
Вага: 500 г
Упаковка: пластикова тара.
Виробник: CremoLinea
Країна виробника: Румунія
Немає відгуків про цей товар.