Штамп для тіста и мастики - пластиковий інструмент з ручкою, за допомогою якого, можна залишати відбиток на мастіці або тісті.
Розмір штампу:
- довжина - 8 см;
- ширина - 2 см.
Як використовувати штамп?
1. Розкатайте тісто товщиною 5 мм. на пергаментному папері, якщо буде необхідно, перенесіть широким шпателем пряник на деку, щоб не деформувати його.
2. Далі використовуєте штамп, притискати сильно до тіста не потрібно, лише так щоб чітко було видно візерунок.
Обов’язково перед застосуванням на тісті, мокніть форму в муку або крохмаль.
Після випікання бажано прикласти на поверхню пряників рівне скло, або скляний виріб, для того щоб пряник був ідеально рівним і готовим до розпису.
Рекомендації по догляду за формами:
Країна виробника: Україна
Немає відгуків про цей товар.